VELG SPRÅK:
Handlevogn: Du har 2  varer i kurvenFORTSETT TIL KASSEN
Beste produkter, service og priser
Kundeservice 75 26 95 00
Kempe utvalgSikker betalingHurtig levering

Reklamasjonsrett for kjøp av felger og dekk

Reklamasjoner blir behandlet iht dansk lovgivning.

Fraktskader bør innberettes til KERATECH WHEELS A/S innenfor 24 timer. Fraktskader ser vi gjerne blir anmeldt til fraktemannen og deretter til KERATECH WHEELS A/S innenfor 24 timer, heretter erstattes de mottatte varene ikke. Bemerk vennligst at hvis man ikke er hjemme på leveringsadressen ved levering, medtar fraktemannen forsendelse igjen.

Alle reklamasjoner kan kun bli behandlet på adressen vår og skal sendes franko. Ved fremsendelse av reklamasjon ufranko, faltureres kunden 500,- i håndteringsgebyr.

KERATECH WHEELS A/S kan ikke stilles til ansvar for driftstap, monteringsomkostninger eller lignende.

Husk å medsende kopi av fakturaen ved reklamasjon.

Hvis vi ikke har montert og solgt dekk ifm. de felgene, som blir reklamert over. Da skal dekkene naturligvis avmonteres innen stillingtagen til felg reklamasjon. Det samme gjelder ved dekk reklamasjon.

Når du handler på keratech.no har du selvfølgelig 24 måneders reklamasjonsrett. Det betyr at du enten kan få varen reparert, ombyttet, pengene tilbake eller få nedsatt prisen, avhengig av den konkrete situasjonen.


Du skal reklamere innenfor "rimelig tid" etter du har oppdaget manglene ved varen.Hvis du reklamerer innenfor to måneder etter, at manglene er opdaget, vil reklamasjonen alltid være rettidig.


Er reklamasjonen berettiget arransjerer og avholder vi utgiften til returfrakten.
Bemerk, sender du alligevel varen til oss uten en avtale, forplikter du dig til å betale frakten for egen regning.


Varen oppmerkes med adressen:
Keratech Wheels A/S
Industrivej 1
6800 Varde
Danmark
Mrk.: Reklamasjon

Viktig: Når du returnerer varen, bør du opplyse hva problemet er, så detaljert som mulig.

Husk at varen alltid skal sendes tilbake i forsvarlig emballasje.

Det er selvfølgelig et krav at reklamasjonen er berettiget. Manglene må ikke være oppstått som følge av en feilaktig bruk av produktet eller en annen atferd som kan resulterer i skader.

Det kan ikke bli reklamert over alminnelig slit: Felger med lakk, krom og polerte flater, som har er blitt kjørt med i vinter halvåret og bl.a. har vært utsatt for salt og vært utsatt for påkjørsel på greiner, streifinger – risser som fort utvikler seg til desiderte skader fortere enn de normale felglakeringene..

Det er heller ingen reklamasjonsrett om de er misligholdt, har blitt påkjørt, har steinsprutskade, risser eller lignende. Ingen reklamasjon hvis skaden stammer fra monterings verktøy.
Det blir ikke utført reklamasjonsrett på dekk eller felger som er sammenbygget. Ikke heller på unormal slit av dekk ifm. montering av spacere og /eller senket undervogn.